Book festlokalet på Gadegaard

Sådan gør du:

Når du vil booke vores festlokale, skal du først sikre dig, at lokalet er ledigt den pågældende dato samt dagen før og dagen efter, du ønsker at holde festen.

Dernæst markerer du de datoer  (Festdagen samt dato før og efter – i alt 3 dage) som lokalet ønskes, udfylder felterne under kalenderen og trykker “Send”

Du vil efterfølgende modtage en e-mail med status for den aktuelle bookning. Hvis du har specielle ønsker, så skrives det i feltet “lokalet ønskes anvendt til”

Læs vores betingelser for bookning af festlokalet

Da vi gerne vil sikre os, at både jer der ønsker at leje festlokalet og os som udlejer festlokalet får en god oplevelse, er det vigtigt for os, at betingelserne for at leje festlokalet kendes og overholdese. Du/I kan læse vores betingelser for at leje festlokalet her: Lejebetingelser for festlokale

Læs ordensregler for brug af festlokalet

For at undgå misforståelser ifm. udlejning af festlokalet, opfordres til at gennemlæse ordensreglerne beskrevet her: Ordensregler festlokale

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar
-
Ledig
13
-
Reserveret
13
-
Afventer
captcha

Bemærk!

Der kan være enkelte tilfælde hvor der måske er indtastet en bookning dagen før eller dagen efter din/jeres arrangement, det kan være fordi lokalet er udlejet til andet en fester (møder mm.).

Er dette tilfældet, kan i kontakte os pr. mail omkring den aktuelle dato i ønsker at booke festlokalet, så kan det måske være muligt  for os at udleje det alligevel, måske med nogle forbehold som f.eks. at overtagelse først kan ske efter kl. 16.00 eller lignende.

På forhånd tak!