Placering af festlokalet Slangerup

Festlokalet er beliggende lige udenfor Slangerup i byen Jørlunde på en nedlagt landejendom kaldet Gadegaard. Gadegaard ligger ud til Hovedvej 6, Roskildevej 14, og er derfor nemt at finde for festens gæster mm. Hurtigbus 600S stopper flere gange i timen få hundrede meter fra Gadegaard, med forbindelser til Hillerød, Ølstykke og Roskilde, hvor togforbindelser til hele Sjælland er til rådighed.

Festlokalet på Gadegaard i Slangerup, er placeret i en af de ialt 3 længer, som hører til gården. Festlokalet er forsynet med en hovedindgang til gæsterne og en bagindgang, som egner sig til at transportere mad og forsyninger til festlokalets køkken, uden at skulle forstyrre arrangementet i lokalet.

Bagindgangen giver også mulighed for kørestols brugere at komme til festlokalet via en lille rampe. Bemærk at der er ikke 100% niveaufri adgang til lokalet denne vej.

 Feslokalets kapacitet

Festlokalet egner sig til arrangementer / fester på op til 50 personer, som nemt kan placeres omkring de runde borde der er til rådighed. Ud over plads til gæsterne, er der rigelig plads til buffet borde og et gavebord hvis det ønskes.

Til festlokalet hører 2 toiletter, anretterkøkken med køleskabe, opvaskemaskiner, microovn, komfur og diverse køkkenredskaber. Køkket egner sige ikke til decideret madlavning, men fungerer optimalt hvis man har købt mad udefra, som kun skal anrettes og varmes mm.

Da festlokalet er røgfrit, er der mulighed for, at gæster som ønsker at ryge, kan gører dette udenfor lokalet i åbne omgivelser.

Musik, fest og løjer

I festlokalet forefindes musikanlæg med mulighed for, at tilslutte eksternt udstyr som Pc, Telefone eller tables til afspildning af musik fra online tjenester. (Festlokalet har ikke abonnement til online tjenester). Der kan ligeledes tilsluttes USB sticks mm direkte til anlægget. Der forefindes en Ipad som kan anvendes, med installeret “Spotify” og “Yousee music” som begge kræver abonnement for at fungerer uden reklamer.

Der er mulighed for at etablerer en simpel form for lysshow i loftet, som fungerer fint når lyset dæmpes og dansebenene skal svinges senere på aftenen.

Vi henstiller til, at musikken slukkes kl. 02:00 og at døre og vinduer holdes lukkede under festen, især når musikken er høj.

Ophold på og omkring gården.

Da Gadegaard indeholder flere lejemål ud over festlokalet, henstiller vi til, at gæster mm. kun opholder sig i nær tilknytning til festlokalet, og ikke vandre rundt på gårdens øvrige arealer, da der kan være fare for at komme til skade på maskiner, bygninger mm.

Udlejer forbeholder sig retten til, at skride ind overfor gæster, som er kommet på afveje uanset formålet.

Vi har gjort vores til at i kan få en god fest

Os der bor på Gadegård, har selv flere gange afholdt fester i lokalet, og har derigennem opbygget erfaring med, hvad der er nødvendigt for at kunne afholde en god fest. Igennem vores erfaring med lokalet har vi indkøbt forskelligt service og udstyr, som frit kan anvendes når man lejer festlokalet. Det betyder ikke, at i måske har brug for noget helt specielt til festen, så vi henstiller til, at i ved selvsyn kommer forbi og tilser lokalet samt inventar mm. På den måde er forventningerne afstemt på forhånd, og skuffelser undgås ifm. festen, fordi man havde nogle helt andre forventninger til lokalet.

Vi har selv haft mange sjove og hyggelige fester i lokalet, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at i også kan få en god fest og et godt arrangement, hvad enten det er konfirmation, bryllup, fødselsdag eller noget helt andet.

Vi glæder os til at se jer!

Festlokalet, Gadegaard, Roskildevej 14, 3550 Slangerup.